Dette er en tekst

Sentrumskirken

Velkommen til vårt fellesskap.

Vi finnes for å hjelpe mennesker ti lå bli kjent med Jesus Kristus
Vi er mange ulike mennesker som har til felles at vi vil hjelpe mennesker til å kjenne Jesus Kristus gjennom undervisning, oppmuntring, støtte og fellesskap. SAmmen ønsker vi å bli bedre etterfølgere av Jesus.
Hver søndag kl 12:00 samles vi til Gudstjeneste i sentrum av Haugesund, ve byparken.
Her kan vi lytte til inspirerende undervisning, sang, bønn, nattverd og felleskap som hjelper oss til å få et rikere innhold i hverdagen.
Vi ønsker å skape gode møtepunkter mellom mennesker og Gud.

Vi treffes også i grupper i hjemmene til hverandre. Her deler vi alt som måtte ligge på våre hjerter som tro, tvil, glede og håp, sammen med mennesker som vi er trygge på.
Vi er også sammen om forskjellige oppgaver og tjenester i menigheten. Her får vi bruke og utvikle de evner vi har for at menigheten skal nå de mål vi har satt oss.
Gud møter oss med kjærlighet hver dag. Den kjærligheten ønsker vi å gi videre til andre.

Vi ønsker deg velkommen.

Johannes 3:16 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin sønn, den eneste, for at hver den som tror på Ham ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

Likte du det du leste over?