Bli med til Israel!

Spennende reise i bibelske fotspor.

Menigheten vår inviterer alle som ønsker å bli med tur til Israel 21. februar til 1. mars 2020. Turen omfatter mange høydepunkter og besøk til kjente bibelske steder. Det er et rikholdig program, men også anledning til 'egentid'. Og reiseledere er menighetens egen pastor Odd Adolfsen og Håkon Holgersen.

Turen arrangeres i samarbeid med Gulsrud reiser, og detaljert program for turen finner du på www.gulsrudreiser.no. Her er det og ytterligere informasjon og påmeldingsskjema.

Pris er oppgitt til kr. 17 900,- pr. person i dobbeltrom. Ev. enkeltromtillegg er kr. 4 500,-. Prisen inkluderer flyreise t/r Haugesund - Tel Aviv via Oslo og Wien, transport til og fra flyplass, samt hotellopphold med frokost og middag, severdigheter som er nevnt i programmet, skandinavisktalende guide og norsk reiseleder. Utenom er alle lunsjer og drikke til maten, mat på fly og tips til sjåfører og hotellbetjening ca. 99 USD.

For spørsmål kontakt Gulsrud reiser på tlf. 33 80 17 00, post@gulsrudreiser.no eller Håkon Holgersen - som også har infomateriell og påmeldingsskjema - på tlf. 97 50 13 16 eller haholg@haugnett.no

Bli med til Israel!

Postadresse: