Gudstjenesten

Lørdag 19. oktober inviterer menigheten til ÅPENT HUS med besøk av den rumenske panfløytespilleren, Edy, og vi serverer grøt fra kl. 13.00 (kr. 30,-). Edy og flere deltar fra kl. 14.00.

Her vil du oppleve godt fellesskap, også om du ikke er så vant med verken kirkebesøk eller å gå på våre møter.

Til vanlig samles vi til Gudstjeneste søndager kl. 12.00.  Forkynnelsen av Guds ord er viktig hos oss, og Jesus er alltid i sentrum. To - tre ganger i året er det spesielle møtekampanjer / egne helger der vi gjerne har besøk av noen fra andre sammenhenger for tale og sang. Og julekonserten er blitt en tradisjon hos oss:)

Gudstjenesten er ukas viktigste møte, og avsluttes med en kaffedrøs og noe å bite i. Det skjer i tilstøtende lokale til kirkesalen. Her kan du dele tanker og opplevelser med andre, stifte nye bekjentskaper, eller rett og slett ta inn den gode atmosfæren vi som menighet har blitt kjent for:)

For English-speaking visitors, ask for interpretation:) You are welcome!

Postadresse:
5501 Haugesund