Hvem vi er

Velkommen til vårt fellesskap

Vi finnes for å hjelpe mennesker til å bli kjent med Jesus Kristus.

Vi er mange ulike mennesker som har til felles at vi vil hjelpe mennesker til å kjenne Jesus Kristus gjennom undervisning, oppmuntring, støtte og fellesskap. Sammen ønsker vi å bli bedre etterfølgere av Jesus.

Hver søndag kl 12.00 samles vi til Gudstjeneste. Nå finner du oss i  tidligere Misjonshuset som menigheten har kjøpt i Spannavegen 1; se mer under fanen Aktuelt/Vi har flyttet!

I gudstjenesten kan vi lytte til inspirerende undervisning, sang, bønn, nattverd og fellesskap som hjelper oss til å få et rikere innhold i hverdagen.

Vi ønsker å skape gode møtepunkter mellom mennesker og Gud.

Vi treffes også i grupper i hjemmene til hverandre. Her deler vi alt som måtte ligge på våre hjerter som tro, tvil, glede og håp, sammen med mennesker som vi er trygge på.

Vi er også sammen om forskjellige oppgaver og tjenester i menigheten. Her får vi bruke og utvikle de evner vi har for at menigheten skal nå de mål vi har satt oss.

Gud møter oss med kjærlighet hver dag. Den kjærligheten ønsker vi å gi videre til andre.

Vi ønsker deg velkommen.

Johannes 3:16 sier: "For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin sønn, den eneste, for at hver den som tror på Ham ikke skal gå fortapt, men ha evig liv."

Er du NY I BYEN? Student/skole-elev eller av andre grunner? Ta kontakt og prøv oss! Kanskje blir vi din nye menighet?

Som medlem av Det Norske Baptistsamfunn (se baptist.no) deltar vi i misjonsprosjekter over hele verden - også gjennom DNBs deltaking i både de europeiske og verdensvide baptistallianser EBU og BWA.

PS. De nye nettsidene våre vil stadig bli forbedret og utviklet. Og ved å trykke på f knappen nedenfor kommer du direkte til facebook-siden vår. Følg med oss!

Postadresse:
5501 Haugesund