En inkluderende kirke

Velkommen til sentrumskirken

Hvem vi er

Vår historie

Sentrumskirken - Haugesund Baptistmenighet holder til rett ved stadion.

Hagesund Baptistmenighet, som ble stiftet allerede i 1934 gikk i 2007 sammen med Sentrumskirken.  Det var en vinn-vinn situasjon for begge menighetene.  Det ble flere til å dele på ansvaret, og mulighetene til å nå ut ble større.

Menigheten fikk etter hvert behov for større og mer hensiktsmessige lokaler med godt med parkeringsplasser, og overtok i oktober 2019 ‘Misjonshuset’ da NLM hadde ferdigstilt ny kristen ungdomsskole som også deres menighet skulle benytte til sine møter.   Helge Kolflaath er menighetens pastor.

Hvem er vi?

Vi er mange ulike mennesker som har til felles at vi vil hjelpe mennesker til å kjenne Jesus Kristus gjennom undervisning, oppmuntring, støtte og fellesskap. Sammen ønsker vi å bli bedre etterfølgere av Jesus.

Ønsker å være etterfølgere

Jesus har alltid utfordret vanlige mennesker til å følge ham. Disippelgruppen var vanlige mennesker som ble utfordret til å leve livet sammen med Jesus.

Vi som er med i Sentrumskirken er også vanlige mennesker. Vi har sagt ja til å leve livene våre sammen med Jesus. Et liv som inspirerer oss til engasjement i menigheten!

"Gud er trofast, han som har kalt dere til samfunn med sin Sønn, Jesus Kristus, vår Herre." 1 Kor 1,9

Hilsen oss i menighetsrådet

Epost: haakon@sentrumskirken.no