Hvordan komme til tro

Hvordan kan jeg finne ut sannheten om Gud?

Dette er det viktigste spørsmålet du noen gang kan stille deg. Vi vil gjerne hjelpe deg og peke i den retningen hvor du kan finne svar. Vi har også lyst å dele noen historier med deg av mennesker som har fått sitt liv forvandlet i møte med Gud. 

 

Hvordan komme til tro

Er du nysgjerrig på tro eller hva det egentlig vil si å være en kristen? Da er vår menighet en god plass for å komme med spørsmål, bli kjent med mennesker som kan fortelle om troen sin og introdusere deg til felleskap og tro på Jesus.

Det er Jesus som vil og kan berge deg fra alt som tynger deg i livet. Han vil vise deg sin kjærlighet og gi deg håp for evigheten. 

Jesus viste oss at Gud er en kjærlig far som ønsker å ha en relasjon med alle mennesker, og at han har fjernet det som skiller mennesker fra Gud. Alle mennesker er skapt i Guds bilde til å være i fellesskap med ham, og Gud elsket oss så høyt at Jesus valgte å dø for å gjenopprette det fellesskapet. Ved å dø på korset bar Jesus selv konsekvensen av alle menneskers synd og våre vonde handlinger som ikke lever opp til Guds standard for hva som er rett og godt.

Når vi begynner å tro på Jesus, blir våre feil og synder tilgitt, og fellesskapet med Gud gjenopprettes. Vi får ikke bare en ny relasjon med Gud, men han ønsker også å bo i oss, la oss erfare hans kjærlighet og fylle oss med fred i våre hjerter,  som gir oss et nytt indre liv.

Hvis du vil tro på Jesus, kan du gjøre det ved å be en enkel bønn fra hjertet:

«Jesus, jeg kommer til deg og vil ta imot deg i livet mitt. Frels meg og gi meg et nytt liv. Jeg vil tilhøre deg, følge deg og lære å kjenne deg fra nå av og resten av mitt liv. Amen!»

Å følge Jesus handler om å la Gud slippe til i alle områder av livet. Gud ønsker at vi skal bli stadig bedre kjent med ham. Slik blir vi også mer lik ham. Menigheten er en samling av mennesker som har et felles ønske om å bli bedre kjent med Gud og ære ham med livene våre. Vi vil hjelpe andre mennesker til å bli kjent med Jesus.

Hjertelig velkommen du også i våres fellesskap i menigheten.

 

Kontakt oss

Sentrumskirken Haugesund Baptistmenighet
Besøksadresse: Spannavegen 1, 5521 Haugesund
Postadresse: Pb. 469, 5501 Haugesund

Epost: helge@sentrumskirken.no
Pastor Helge Kolflaath   Tlf.: 996 41 299

Bankkonto: 3240.16.22216
VIPPS: 10 58 31
Org.nr.: 871 494 622

Powered by Cornerstone